Seksualiteit en genot kunnen op veel verschillende manieren worden ervaren en worden verkend. Veel seksspeeltjes zijn al bekend bij het grote publiek, waardoor er minder taboe op rust. Maar laat je niet tegenhouden door de minder grote bekendheid van andere seksuele stimulators om hen ook een waardevolle aanvulling te laten zijn op jouw seksuele ervaring. Steeds meer mensen ervaren immers ultiem seksueel genot door het gebruik van een neukmachine. Hier lees je hoe het gebruik van een neukmachine en zijn accessoires kunnen bijdragen aan seksueel genot en intimiteit voor jou alleen of samen met je partner.

Penetratie à la carte

De manier waarop je gepenetreerd wil worden, hangt af van moment tot moment. Partners zijn hier moeilijker in te sturen, maar een neukmachine houdt rekening met jouw wensen en verlangens. Zo’n seksmachine is een apparaat dat geautomatiseerde stotende bewegingen maakt. Je kiest hierbij zelf de snelheid, intensiteit en penetratiediepte. Het voordeel van zo’n neukmachine is dat het een onvermoeibare sekspartner is, die constant en consistent blijft penetreren zolang jij dat wil.  Deze machine laat het ook toe om van op afstand bestuurd te worden. Je kunt de controle dus ook aan je partner over laten, of aan een onbekende van op de online community. Op deze manier blijft jouw seksualiteitsbeleving altijd spannend en vernieuwend. Je neukmachine is zo gemaakt dat je er gemakkelijk andere sekstoys op een veilige manier aan kunt bevestigen. Zo kun je zelf op verschillende manieren tot ongekende orgasmes komen, of deze ultieme ervaring delen samen met je partner.

Ultieme clitorisstimulatie

De clitoris is een heel gevoelig en seksueel stimulerend orgaan voor bijna alle vrouwen. Door een clitorisstimulator te gebruiken tijdens je seksspel, kun je heel intense en bevredigende orgasmes (laten) bereiken. Zo’n clitorisstimulator ligt handig in je hand en is waterbestendig. Je kunt kiezen tussen een heel aantal vibratiestanden, die je ook gemakkelijk tijdens het stimuleren van de clitoris kunt aanpassen. Door je clitorisstimulator te gebruiken in combinatie met een condoom en glijmiddel, zal het gebruik ervan nog soepeler en nog prettiger zijn.

Onderhoud van je speeltjes

Aangezien je seksspeeltjes je veel plezier bezorgen, wil je hun levensduur natuurlijk zo lang mogelijk maken. Dit doe je door ze goed te onderhouden. Dat is erg eenvoudig; met een toycleaner kun je je speeltjes voor en na elk gebruik gemakkelijk en snel schoonmaken. Je spuit het speeltje in met de toycleaner, spoelt het even na met water en dept het nadien droog met een zachte, propere en pluisvrije doek. Op die manier krijgen bacteriën geen kans. Berg je speeltjes, liefst elk in een aparte doos, op in een droge en propere ruimte. Zo vind je ze altijd meteen terug en ben je zeker van een zorgeloos en onvergetelijk orgasme.