Als het gaat om het bestellen van polsbandjes, wil ongeveer 80% van de consumenten Tyvek®-bandjes kopen. Het voelt licht aan en heeft een bijna papierachtig uiterlijk. Deze stijl is erg sterk en bijna niet te breken.

Polsbandjes gemaakt van plastic en vinyl zijn echter ook populaire varianten omdat ze zwaar zijn en dagen of weken meegaan. Hoewel elk polsbandmateriaal zijn voordelen heeft, kun je het best  polsbandjes bestellen van vinyl als je op zoek bent naar een sterke, waterbestendige polsband die niet kan worden overgedragen en die meerdere dagen meegaat. Hieronder lichten we 4 redenen uit waarom polsbandjes de juiste keuze kunnen zijn voorjouw organisatie. Daarna bespreken we stoffen polsbandjes.

Wanneer beveiliging belangrijk is

Kunststof polsbandjes bieden een hoge mate van beveiliging voor jouw locatie en evenementen. De sterke, vergrendelende plastic snap kan niet worden overgedragen en is ontworpen voor eenmalig gebruik. Deze polsbandjes zijn ertegen bestand wanneer mensen er aan trekken en moeten worden doorgesneden om te worden verwijderd. Als je bijvoorbeeld een vinyl polsbandje met een kliksysteem hebt, dan kan deze niet worden geopend zonder dat het beschadigd wordt. Er valt dus niet mee te frauderen.

Duurzaam en bestand tegen meerdaags gebruik

Als je een sterke en duurzame polsband nodig hebt die meerdere dagen meegaat, dan zijn polsbandjes van vinyl iets voor jou. Deze polsbandjes zijn gemaakt van lichtgewicht, comfortabel, waterafstotend materiaal en zijn perfect voor evenementen die langer dan een dag duren. Een uitstekende optie voor waterparken, pretparken en all-inclusive resorts, jouw gasten hoeven zich geen zorgen te maken dat hun polsbandjes gemakkelijk afscheuren, omdat deze polsbandjes zo lang als nodig om de pols blijven zitten.

Waterbestendig

Duurzaam waterafstotend materiaal betekent dat polsbandjes van vinyl beter bestand zijn tegen vocht en water dan veel andere materialen. Dit maakt ze de ultieme keuze voor waterparken, zwembaden, resorts en meerdaagse evenementen waarbij water betrokken is. Kies uit talloze levendige kleuren om bijvoorbeeld het zwemvermogen van kinderen of toegang tot verschillende delen van het zwembad te kleuren en te categoriseren.

Geef jouw merk een boost met bedrukking in kleur op maat

Kies polsbandjes van vinyl als je unieke polsbandjes wilt maken met aangepaste full-color opties. Met levendige afdrukken van fotokwaliteit kun je jouw merk met maximale stijl laten zien. Ideaal voor high-impact branding en het genereren van sponsorinkomsten. Niet alleen zijn deze polsbandjes zeker een aandenken aan de gasten, maar full-color polsbandjes fungeren als “mini billboards” op de polsen van jouw gasten tijdens hun verblijf.

Voordelen stoffen polsbandjes

Objectief gezien zijn er 2 belangrijke voordelen die stoffen polsbandjes het beste bieden:

– Meest comfortabele pasvorm

– Stoffen banden zijn rek-, scheur- en krimpbestendig. De stof is ondoordringbaar voor regen, hitte en bepaalde chemicaliën, waardoor ze bestand zijn tegen elke tand des tijds (uren, dagen, weken, zelfs jaren).

Nu kun je met een gerust hart polsbandjes bestellen, omdat je weet waar je op moet letten.