Wanneer je een event aan het plannen bent, zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. De locatie, de muziek, de catering, … Misschien heb je zelfs de uitnodigingen, de belichting en het personeel al vastgelegd. Maar er is altijd 1 factor waar je geen vat op hebt. Een factor die je event echt grondig kan verpesten. En dat is het weer. Hoe graag je het ook zou willen, je hebt totaal geen invloed op de weersomstandigheden op de dag van je feest. Dat is heel lastig, zeker wanneer je de genodigden buiten wilt kunnen ontvangen. Hier lees je hoe je deze factor toch te slim af kunt zijn.

Originele overkapping

Heb je er al eens aan gedacht om een kleine stretchtent te gebruiken als overkapping? Dit biedt je alleen maar voordelen. Niet alleen zorgt zo’n kleine stretchtent ervoor dat iedereen droog blijft, bovendien kun je ze volledig op maat laten maken en laten customizen. Door te kiezen voor een felle kleur voor je stretchtent of je logo er op te laten drukken, is het meteen duidelijk wie dit geweldige feestje georganiseerd heeft. Ben je bang dat er te veel obstakels in de weg staan om een kleine stretchtent te kunnen zetten? Dat is niet nodig. Zo’n tent kan niet alleen op maat gemaakt worden, maar er kan ook rekening gehouden worden met afwijkende vormen of minder handige ondergronden.

Heel het jaar door droog

Vind je het idee van een stretchtent wel aanlokkelijk? Door te kiezen voor een stretchtent met zijwanden kun je je volledig gepersonaliseerde tent het hele jaar door laten staan. Zomer of winter, dankzij de vaste palen constructie staat je tent het hele jaar door stevig vast, weer of geen weer. Bovendien zorgen deze palen er ook voor dat je geen haringen of afspanning meer nodig hebt; ze zijn zo stevig dat ze kunnen functioneren als enig ankerpunt voor jouw stretchtent met zijwanden. Wil je jouw overkapping toch afbreken? Dan gaat dat gemakkelijk dankzij het kliksysteem met karabijnhaken en ogen dat aan de palen bevestigd is.

Voordelen van een stretchtent

Kiezen voor een stretchtent met zijwanden of zonder, is altijd een goed idee. Niet alleen is het goedkoper dan een vaste overkapping, bovendien kun je je stretchtent ook weer weghalen als het nodig is. Verder biedt ze je de mogelijkheid om het hele jaar door mensen buiten te ontvangen, eender welk weer het is. Dankzij de stretchtent staan je genodigden droog en warm. Door gebruik te maken van zijpalen en liggers is je stretchtent echt ontzettend stabiel, zonder dat je gebruik moet maken van storende haringen en afspanningen, waar mensen vaak over struikelen. Je stretchtent wordt volledig op maat gemaakt, waardoor ze altijd perfect geplaatst kan worden. Je kunt je logo erop laten printen om meer naamsbekendheid te krijgen. En ook voor het uitzicht moet je het niet laten; je stretchtent is zowel open als dicht aantrekkelijk om te zien.